Myyntitiimit

Myyntiorganisaatio on jakautunut toimialakohtaisiin myyntitiimeihin, jotka toimivat alueellisesti asiakasta lähellä. Myyntitiimit, alan ammattilaiset tarjoavat monipuolisia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi meillä on tytätyhtiö Virossa.

Laboratoriolaitetiimi löytää ratkaisut näytteenkäsittelyyn, punnitukseen ja erilaisiin perusanalyyseihin. Se toimittaa myös näytteiden säilytykseen, testaukseen ja inkubointiin liittyvät laitteet.

Tutkimuslaitetiimi on voimakkaasti laajentuva osa GWB:n toimintaa. Päämiehemme ovat alojensa edelläkävijöitä. Osaamisalueeseemme kuuluvat mm. materiaalitutkimus, alkuaineanalytiikka ja syntetiikka.

Mikroskopiatiimi auttaa löytämään ratkaisun tarpeisiisi, oli kyseessä sitten biotutkimus tai materiaalimik-roskopia. Laajasta valikoimasta löytyy kunkin käyttäjän tarpeisiin sopiva malli ja kokoonpano; niin opetustarpeisiin, lääkäri- ja laboratoriokäyttöön kuin vaativaan konfokaali- ja superresoluutiokuvantamiseenkin.

Teollisuustimi tuo ratkaisut tuotannon punnitus-, annostelu- ja tuotetarkastushaasteisiin sekä logistiikan tilavuuden- ja painonmittaus tarpeisiin. Toimitamme myös voimalaitosten kattilaveden ja -höyryn analysaattorit ja näytekeskukset.

Huoltotiimi vastaa Oy G.W. Berg & Co Ab:n jälkimarkkinoinnista. Se muodostuu 15 ammattilaisesta ja toimii koko maan laajuisella alueverkostolla, jolla varmistetaan palvelu mahdollisimman läheltä asiakasta.