Fysisorptio- ja kemisorptioanalysaattorit sekä elohopeaporosimetrit

MICROMERITICSIN valikoimista löytyy analysaattoreita rutiinimäärityksistä vaativaan tutkimuskäyttöön. Materiaalin ominaispinta-ala ja huokoisuus ovat ominaisuuksia, joiden tarkka kontrollointi on usein materiaalin käyttösovellusten kannalta välttämätöntä.

Gemini VII, useimmiten laadunvalvonnassa käytettävä, edullinen ominaispinta-ala-analysaattori. Se on toiminnaltaan tarkka ja luotettava.
Tristar II Plus, tutkimustason täysautomaattinen ominaispinta-ala- ja huokoisuusanalysaattori. Sillä voidaan analysoida kolmea näytettä yhtä aikaa. Saatavilla on krypton-optio alhaisille ominaispinta-aloille.
ASAP2020 plus, monipuolinen fysisorptio/kemisorptio -analysaattori. Saatavilla joko fysisorptio- tai kemisorptioversio tai molemmat.
ASAP2420, suuren näytekapasiteetin fysisorptiolaite (6-näytepaikkaa).
3Flex, pinta-ala- ja huokoisuusanalysaattori jolla voidaan mitata myös mikrohuokosalue. Saatavilla myös kemisorptio-optio.
Autochem II 2920, täysautomaattinen katalyyttien karakterisointijärjestelmä jolla voidaan mitata TPR-, TPD- ja BET-analyysit sekä katalyyttiset ominaisuudet.
Autopore V, elohopeaporosimetrilla määritetään huokoisuuskokoa alueella 0,003 µm … 500 µm.

Micromeritics-logo