Tulostus

Hyviin laboratoriokäytäntöihin kuuluu mittapulloissa olevien liuosten selkeä merkitseminen. Se on myös työturvallisuuden kannalta tärkeä asia. Mettler Toledo P56-RUE -tulostimen avulla voidaan tulostaa juuri tähän tarkoitukseen soveltuvia tarroja.

Lisäksi tulostimella voidaan tulostaa työkirjaan liimattava tarra, joka sisältää punnitustuloksia ja tilastolaskentaa. Tulostimen liittäminen vaakaan on helppoa. Katso videolta lisää!

 

 

Punnituslaivan käyttö

Mettler Toledon antistaattisesta muovista valmistettu punnituslaiva nopeuttaa ja helpottaa punnitusta. Se on kevyt, jolloin pienen massan punnitus on luotettavampaa. Lisäksi sen muotoilu tekee näytteen huuhtelusta entistä helpompaa. Katso video!

Kiinnostuitko? Testaa ja tilaa 50kpl laatikko (tuotekoodi 30061260) meiltä osoitteesta gwb@gwb.fi!

 

 

Staattinen sähkö huonontaa punnituksen laatua

Staattisen sähkön vaikutus on hyvä tiedostaa tärkeitä punnituksia tehdessä. Vaaka ei stabiloidu, numerot juoksevat ja mittaustulokset eivät ole toistettavia. Nämä ilmiöt voivat johtua staattisesta sähköstä. Onneksi sen poistamiseen on Mettler Toledolla monia ratkaisuja. Yksi näistä on niin sanottu U-portti, joka on ollut käytössä vuosikausia. Se sopii erityisesti yleiskäyttöön esim. tarkkuus-tai yläkuppivaa’an viereen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienikin staattisuus vaikuttaa punnitustuloksen oikeellisuuteen. Punnituksessa sitä ei välttämättä havaitse ja sitä varten Mettler Toledo XPE- ja XPR-analyysivaaoissa on staattisen sähkön detektointi. Vaaka ilmoittaa staattisesta sähköstä ja arvioi sen vaikutukseen punnitukseen. Staattinen sähkö poistetaan integroidulla ionisaattorilla nopeasti ja tehokkaasti. Ionisaattori voidaan asentaa helposti jo olemassa olevaan laitteeseen.

XPR-mikrovaakaan ja XSR-analyysivaakaan sekä XSR-tarkkuusvaakaan voidaan liittää USB:llä ionisaattori, jota ohjataan vaa’an kautta.

Mikäli staattinen sähkö hallitsee laboratorionne punnituksia, ota meihin yhteyttä – selvitetään teille paras ionisaattori, jolla ongelmanne ratkeaa!