Mettler Toledon uusi EasyViewer 400 on sensoripohjainen kuvantamistyökalu, joka ottaa korkearesoluutioisia kuvia prosessissa olevista kiteistä, hiukkasista ja pisaroista. Yhdistettynä helppokäyttöiseen kuva-analyysiohjelmaan (iC Vision) EasyVieweristä tulee tehokas analysaattori, jonka avulla voidaan seurata prosessimuutoksia ja määrittää hiukkasten kokoa sekä muotoa reaaliajassa.

 

  • EasyViewer400 parantaa monimutkaisten järjestelmien prosessituntemusta partikkelien reaaliaikaisen kuvantamisen avulla. Muun muassa kiteytymistä, saostumista, suspensioita ja emulsioita saadaan tarkasteltua prosessin aikana korkearesoluutioisten kuvien myötä erittäin yksityiskohtaisesti, tuoden samalla prosessin kehitykseen uusia näkökulmia.

 

  • Käyttämällä kuvan analysointimenetelmiä iC Vision -ohjelmistossa prosessimuutosten tarkkailu tai hiukkasten koon sekä muodon määritys ovat helppoja ja nopeita. Automaattinen fokuksen ja valaistuksen valinta, sekä automatisoitu parhaan kuvan poiminta mahdollistavat laadukkaan ja vertailukelpoisen datan käyttäjästä riippumatta prosessin alusta loppuun asti.

 

  • Pieni ja kevyt instrumentti sekä joustava kiinnitysjärjestelmä mahdollistavat asentamisen monen muotoisiin ja kokoisiin astioihin sekä reaktoreihin. Pienemmän mittakaavan tuloksia voidaan skaalata suurempiin.

 

Haluatko lisätietoa? Täytä yhteydenottolomake tai kysy lisää gwb@gwb.fi!