Retsch on kehittänyt edelleen klassista kuulamyllyä, MM400. Nyt, uusilla MM500 Vario ja MM500 Nano -kuulamyllyillä saadaan entistä hienompaa materiaalia vielä nopeammin ja suurempia määriä.

  • MM500-sarja sopii erityisesti koville ja keskikoville, pehmeille, elastisille sekä kuitumaisille näytteille. Laitteella voidaan jauhaa myös biologisia näytteitä.
  • Laite on todellinen ”high throughput”, koska siihen saa samanaikaisesti jopa kuusi kappaletta 50 millilitran jauhatusastiaa tai 50 kappaletta eppariputkea.
  • Jopa 35Hz frekvensillä liikkuvat astiat nostavat jauhatustehoa, jolloin loppuhienous voi olla jopa 5um materiaalista riippuen.
  • Monipuolisuutta lisää laaja valikoima erikokoisia jauhatusastioita 1,5 – 50 millilitran välillä. Astiamateriaaleja on jopa kuutta erilaista, joista löytyy varmasti omalle näytteelle sopiva kokonaisuus.
  • Lämpöherkät näytteet voidaan käsitellä nestetypellä ennen jauhamista.

Haluatko kuulla lisää? Retsch järjestää live-webinaarin ”Practical Tips for Efficient Grinding in Laboratory Ball Mills”. Puhujina toimivat Tanja Butt ja Gerhard Beckers. Webinaari pidetään englanniksi ja on täysin ilmainen osallistujille.

Osallistu Retschin webinaariin sinulle sopivana ajankohtana:

maanantaina 8.6.2020 klo 10 ja 17

tiistaina 9.6.2020 klo 10 ja klo 17

tai kysy lisää meiltä sähköpostitse gwb@gwb.fi tai puhelimitse 0201 255 255!

Webinaariin ilmoittautumiset täältä.