Chembio17OlemmeMukana140x350

gwb_logo_90_274x100

GWB TOUR

Tervetuloa ChemBio Finland 2017 näyttelyyn.

Vuosi 2017 on erityinen juhlavuosi meille kaikille suomalaisille. G.W.Berg & Co Ab on täyttänyt 90-vuotta ja aloittanut uuden vuosikymmen omalla elinkaarellaan.
Haluammekin viedä teidät aikamatkalle kanssamme. Osastollamme 2 h 40 järjestämme laitehistoria-aiheisen kilpailun, johon osallistujat palkitaan.

Tuotevalikoimassamme mm.

Emax-kuulamyllyNäytteenkäsittelyssä esittelemme laboratoriomittakaavan jauhatuksen ja seulonnan. Ainutlaatuinen kuulamylly, Emax jauhaa näytteet jäähdyttämällä jopa nanoluokan partikkelikokoon. AS200-seulakoneella saadaan partikkelikokojakauma nopeasti, toistettavasti ja helposti. Mukana myös muita Retschin myllyjä.

Näytteen temperointi tarkassa lämpötilassa vaatii tehokasta laitetta. Näyttelyssä on Julabon jäähdyttävä lämpöhaude. Nesteannosteluun voit löytää erilaisia ratkaisuja. Masterflex letkupumpulla saat annosteltua millilitramääriä nopeasti ja tarkasti. Tule myös kokeilemaan RAININ-monikanavapipetin äärettömän yksinkertaista rakennetta, kevyttä ja varmaa kärjen kiinnittymistä. Elektronisen pipetin looginen ja helppo käyttöliittymä hämmästyttää jokaista käyttäjää.  Voit ottaa myös oman pipetin mukaan tiiveystestiä varten.

Punnitus-tuoteryhmäVaaka on jokaisen laboratorion perustyökalu. Sen väärä käyttö voi romuttaa analyysin tarkkuuden ja oikeellisuuden. Esitämme messuilla laajan tuotevalikoiman erilaisia punnitusratkaisuja, mm. 3-desimaalin tarkkuusvaa’an ilman tuulisuojaa, Quantos-automaattisen jauhe- sekä nesteannostelijan ja LIMS-yhteensopivan LabX-ohjelman. Tule myös vertaamaan klassisen analyysivaa’an eroavaisuuksia uuden sukupolven vaakaan.

Näyttelyssä esitetään lisäksi uudistettua titrauksen työnkulkua – näyte nimetään punnitusvaiheessa ja tieto välittyy näyteastian mukana tulosteeseen saakka. Ei enää näytteiden sekaantumista, vaan varmuutta ja helppoutta.

Kosteusanalyysia ja vedenmääritystä varten esittelemme uudistuneen kulometrisen KF-titraattorin sekä halogeenikuvaimen. Lisäksi kosteusanalyysin tarkkuuden omavalvontaa varten esittelemme Mettler Toledon SmarCal-rakeet, joilla varmistetaan analyysin oikeellisuus normaalin vuosittaisen huollon ja kalibroinnin välillä.

UV5Nano-spektrofotometriEnsi kertaa ChemBio-messuilla esitetään Mettler Toledon uuden sukupolven UV/VIS-spektrofotometri. Se on pieni, nopea, helppokäyttöinen ja kestävä. Esittelyssä UV7 ja UV5 Nano, jossa on kyvetti- ja pisaramittaus laimennusominaisuudella. Kaikki tämä vain A4-kokoisella laitteella.

pH-mittausta suoritetaan jokaisessa Suomen laboratoriossa, mutta onko elektrodisi juuri käyttötarkoitukseen sopiva ja viritätkö ja kalibroitko mittarisi oikein. Käytätkö oikeaa johtokykyanturia? Näyttelyssä esitellään loistava perusmittauksiin sopiva helppokäyttöinen rutiinilaite ja high end -mittari, johon voidaan liittää jopa kolme anturia.

Näytteen viskositeetin mittaus on tärkeä testi prosessin seurannassa ja materiaalin virtausominaisuuksien määrittäminen laboratorio-olosuhteissa säästää aikaa ja rahaa. Näiden määrittämiseen esittelemme Brookfieldin kosketusnäytöllä varustetun viskosimetrin ja PFT-laitteen (Powder Flow Tester). Sentrifugointi on tärkeä osa näytteenkäsittelyä ja sen optimoinnissa on huomioitava monta asiaa. Messuilla esittelemme Sigma sentrifugin 1-16.