Oy G.W.Berg & Co Ab on jo vuodesta 1926 toiminut perheyritys. GWB tunnetaan laadukkaiden laboratorio-, tuotanto- ja prosessimittauslaitteiden toimittajana. Meillä työskentelee yhteensä 45 alan huippuosaajaa usealla eri paikkakunnalla. GWB:n liikevaihto on noin 13 miljoona euroa. Haluamme omalla toiminnallamme ja toimittamillamme ratkaisuilla tehostaa ja parantaa asiakkaidemme tuloksentekoa. Omaamme alan parhaan osaamisen ja haluamme olla asiakkaillemme halutuin yhteistyökumppani. Haemme nyt laboratoriolaitetiimiin Vantaalle

MYYNTIHENKILÖÄ LABORATORILAITEMYYNTIIN

Tehtäväsi on huolehtia oman alueen asiakkaista tarjoamalla uusimpia ratkaisuja, jotka liittyvät teollisuuden laboratorioiden analytiikkaan, laitteisiin ja palveluihin. Asiakkaiden menestyksekäs hoitaminen vaatii tiivistä yhteydenpitoa yhteistyöhenkilöiden kanssa.

Tuotevalikoima käsittää fysikaalis-kemiallisia laiteratkaisuja, joten tehtävä edellyttää riittävää kemian alan korkeakoulutusta. Lisäksi usean vuoden kokemus teollisuuden laboratoriosta katsotaan eduksi.

Saavutat onnistumisia, mikäli olet tiedonhaluinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen etkä pelkää haasteita. Pystyt havainnoimaan sekä keskittymään olennaiseen ja viemään asioita dynaamisesti päätökseen. Sinulla on halu oppia jatkuvasti uusia asioita ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Et pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin ja osaat kuunnella. Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taitaminen katsotaan eduksi.

Sinulla on ajokortti sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Työ vaatii jonkin verran matkustamista pääsääntöisesti Suomessa, toisinaan myös ulkomailla.

On tärkeää, että olet vahvasti myynti- ja markkinahenkinen sekä halukas oppimaan uutta.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen sekä mielenkiintoisen työn. Pääset työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa, tarjoamaan heille huippuratkaisuja maailman johtavilta laitevalmistajilta sekä asianmukaiset myyjän edut. GWB on asiakaskunnassaan arvostettu yritys ja tarjoaa sinulle ensiluokkaiset työkalut tehtävän suorittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jukka Lapinniemi p. 040 865 6007.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemus palkkatoivomuksineen 15.9. mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@gwb.fi  Me evaluoimme sopivia kandidaatteja jatkuvasti ja palkkaamme sopivan henkilön välittömästi.