Kun laadulla on väliä

Suomalainen Oy G.W.Berg & Co Ab on toiminut alallaan samalla nimellä jo vuodesta 1926. Yritys tunnetaan laadukkaiden laboratorio-, tuotanto-, ja prosessimittauslaitteiden toimittajana. GWB:llä on kattava alueellinen myynti- ja huolto-organisaatio, mikä takaa asiakkaille joustavan ja nopean asiakaspalvelun.

ISO9001 ja ISO14001
Oy G.W.Berg & Co Ab on sekä ISO 9001 että ISO14001 sertifioitu yritys.

Akkreditointi
GWB:n huoltotiimi on FINAS:in (Finnish Accreditation Service) akkreditoima kalibrointilaboratorio, K029. Suoritamme kenttäkalibrointeja kaikille vaakamerkeille ja pipeteille. Akkreditointi kattaa ei-automaattiset vaa’at (1mg … 35kg), automaattiset linjavaa’at (1mg … 35kg), punnukset (1mg … 500mg, 1g … 200g, 500g … 10kg, 20kg) ja pipetit (yksikanavapipetit 0,1 µl … 20000 µl ja monikanavapipetit 1 µl … 1200 µl).

Lainmukainen ensivarmennus
GWB on oikeutettu tekemään myymilleen Mettler Toledo -vaaoille tarvittaessa lainmukaisen ensivarmennuksen. Ensivarmennusta vaaditaan vaaoilta joita käytetään myytävän tuotteen painoon perustuvaan hinnoittelukäyttöön sekä apteekkivaaoilta.

Lainmukainen huoltosinetöinti
Lainmukaisen ensivarmentamisen ja määräaikaisvarmentamisen piirissä olevat mittalaitteet tulee tarvittaessa sinetöidä huollon jälkeen. GWB on oikeutettu myymiensä vaakojen sinetöimiseen. Asiakkaan ei siis tarvitse pyytää huollon jälkeen erillistä tarkastuslaitosta sinetöimään huollettua mittalaitetta.

Luotettava Kumppani
GWB:llä on Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -merkin käyttöoikeus.