gwbnews1Oy G.W.Berg & Co Ab:n (GWB) tarina alkoi Suomessa vuonna 1926, kun tanskalainen insinööri Georg Wilhelm Berg perusti yrityksen nimeltä Ing. G. W. Berg. Liiketoiminta perustui jo silloin laatumerkkien maahantuontiin ja huoltoon.

Olemme tänä päivänäkin keskittyneet laadukkaiden laboratorio-, tuotanto-, ja prosessimittauslaitteiden toimittamiseen, kouluttamiseen ja huoltotoimintaan kattaen akkreditoidun vaaka-, punnus- ja pipettikalibrointilaboratorion palvelut.  

Tuotevalikoimamme tarjoaa ratkaisut lukuisille toimialoille, muun muuassa:

  • Elintarviketeollisuus ja -tutkimus
  • Kaivos-, metallinjalostus- ja elektroniikkateollisuus
  • Kuljetus ja logistiikka
  • Lääketeollisuus ja biotutkimus
  • Sellu, paperi ja bioenergia
  • Teknokemia
  • Terveydenhuolto
  • Yliopistot ja oppilaitokset
  • Ympäristö ja kierrätys

Vankka perheomistus takaa toiminnan kehittymisen pitkäjänteisesti asiakkaidemme palvelutarpeet huomioiden. Haluamme kaikilla ratkaisuillamme tehostaa ja parantaa asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme liiketoimintaa.

Nykyisin konsernimme koostuu emoyhtiön lisäksi itsenäisinä toimivista tytäryhtiöistä G.W. Berg OÜ ja Labnet Oy.

 

Vastuullisuus

Oy G.W. Berg & Co Ab on sekä ISO9001 että ISO14001 sertifioitu yritys. Laadukkaiden tuotteiden ja huoltotoimintojen avulla haluamme varmistaa laitteiden käyttöiän, joka palvelee kustannustehokkaasti koko elinkaaren ajan. Meillä on myös Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -merkin käyttöoikeus.

Tietosuojaseloste

Toimitusehdot

 

Tiimit palveluksessanne

Toimialakohtaiset myyntitiimit palvelevat asiakkaitamme alueellisesti tarjoten monipuolisia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Laboratoriolaitetiimi löytää ratkaisut näytteenkäsittelyyn, punnitukseen ja erilaisiin perusanalyyseihin. Tiimi toimittaa myös näytteiden säilytykseen, testaukseen ja inkubointiin liittyvät laitteet.

Tutkimuslaitetiimi on voimakkaasti laajentuva osa GWB:n toimintaa. Päämiehemme ovat alojensa edelläkävijöitä. Osaamisalueeseemme kuuluvat mm. materiaalitutkimus, alkuaineanalytiikka ja syntetiikka.

Mikroskopiatiimi auttaa löytämään ratkaisun tarpeisiisi, oli kyseessä sitten biotutkimus tai materiaalimikroskopia. Laajasta valikoimasta löytyy kunkin käyttäjän tarpeisiin sopiva malli ja kokoonpano; niin opetustarpeisiin, lääkäri- ja laboratoriokäyttöön kuin vaativaan konfokaali- ja superresoluutiokuvantamiseenkin.

Teollisuustimi tuo ratkaisut tuotannon punnitus-, annostelu- ja tuotetarkastushaasteisiin sekä logistiikan tilavuuden- ja painonmittaustarpeisiin. 

Huoltotiimi vastaa Oy G.W. Berg & Co Ab:n jälkimarkkinoinnista. Tiimi muodostuu 18 ammattilaisesta ja toimii koko maan laajuisella alueverkostolla, jolla varmistetaan palvelu mahdollisimman läheltä asiakasta.

 

Edustukset

Edustamme monia alansa huippuja, muun muassa:

 mettlerlogo  olympus without claim RGB L     julabo logo   elementar logo   micromeriticslogo   milestonelogo         cp logo   parrlogo   phcbilogo   retschlogo2garvenslogo2Ametek Brookfield logo Buchi logoMemmert logoSigma logo