Elintarviketeollisuuden valmistusprosessi

 

 

 Metallinilmaisimen valinta lähtee asiakastarpeesta

Asiakastarpeet voidaan saavuttaa useilla eri laitemalleilla ja Mettler Toledon Safeline kanssa voimme testata asiakatuotteet modernissa testauskeskuksessa. Siten voidaan varmistua, että asiakkaan ilmaisutavoitteisiin päästään juuri oikealla ratkaisulla, joka sopii niin teknisesti kuin taloudellisesti tarkoitukseen. Teemme kattavan raportin, jotta asiakkaamme voivat turvallisin mielin edetä investoinnissaan. Pystymme myös kutsumaan asiakkaamme mukaan virtuaaliesittelyyn – ”live demo”,  jossa voimme käydä läpi laitteen toiminnan ja ominaisuudet suoraan laitevalmistajan kanssa.

Ilmaisimen valintaan vaikuttaa mm onko tuote pakattu, pakkauskoko, onko mitattava tuote kostea, kuiva, jäinen tms. Millaiset ympäristövaatimukset laitteen toimintaympäristöllä on ja miten prosessista parhaiden poistetaan tuotteet, joissa on havaittu metallia. Myös loppuasiakkaat saattavat vaatia erityisesti ennalta määriteltyä ilmaisukykyä eri tyyppisille metalleille kuten: Fe, non-Fe (Al, Brass, Cu),  Stainless Steel.   

Prosessista riippuen on metallinilmaisimia saatavissa moniin eri prosessien vaiheisiin.

Mettler Toledo tarjoaa lukuisia metallinilmaisinratkaisuja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. G.W. Berg Oy myy ja huoltaa metallinilmaisinlaitteita sekä opastaa asiakkaitamme laitteiston optimaaliseen hyödyntämiseen sekä niiden valinnassa.

 

  

 Mettler Toledo TestikeskusTestiraportti

 

TestilaiteTestitulos

GWB Tuotetarkistuslaitteistot

#elintarviketeollisuuden metallinilmaisimet, #metallinilmaisin elintarviketeollisuuteen