Masterflex Mastersense 77920 42 LF

Pumppausmenetelmä 

Mikäli nesteen annostelu tulee tehdä tarkasti ja toistettavasti on itse menetelmällä väliä. Esim. nesteen ominaisuudet (viskositeetti, kiintoaine) tulee huomioida pumppausnopeudessa, jotta saavutetaan haluttu tilavuus. Pumppausmenetelmässä voidaan valita lisäksi jatkuva pumppaus, tilavuuden tai ajan perusteella tapahtuva pumppaus. Toistuvassa, tietyn tilavuuden annostelussa (intervalli) on hyötyä tallennetusta ohjelmassa, jossa on ohjelmoitu annosteluvälinen aika sopivaksi. Letkupumpun tai peristalttisen pumpun annostus on kuitenkin syytä kalibroida säännöllisesti letkun kulumisesta johtuvan tilavuuden muutoksen vuoksi.  

Käyttöliittymä 

Masterflex®:n uutuuspumppu Mastersense™ sisältää uuden, nopean ja helppokäyttöisen kosketusnäytön. Uutta käyttöliittymää voidaan käyttää jopa suojakäsineet kädessä, mikä on työturvallisuuden kannalta erittäin tärkeää.Masterflex Mastersense 77920 40 ST Käyttöliittymästä on helppo hakea käytettävä menetelmä jopa 50 erilaisesta menetelmästä. Epähuomiossa tapahtuva menetelmän muuttaminen voidaan välttää salasanalla. 

Pumpun ohjaaminen 

Pumppua voidaan ohjata kosketusnäytöltä, analogiviestin kautta tai MasterflexLive:n  ja  EtherNet/IP:n tai Profibuksen kautta. Laaja pumppausalue 0,001 … 3400 ml/min riippuen pumpusta ja käytössä olevasta pumppupäästä - voidaan käyttää kaikki L/S pumppupäiden ja letkujen kanssa. 

Mikäli haluat päivittää nesteen annostelun, ota yhteyttäTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.