Varmistathan oikeat mittaustulokset tarkastamalla viskosimetrisi toiminnan säännöllisesti?Viscosity standards

Viskosimetri on herkkä tarkkuuslaite, jonka toiminta on syytä tarkistaa säännöllisesti. Laite on syytä huoltaa ja kalibroida kerran vuodessa ja helpoiten se onnistuu liittämällä laite GWB:n mittausturvasopimukseen. Kalibrointien välisenä aikana laite on syytä tarkastaa, sillä vuosi on pitkä aika ilman laitteen suorituskyvyn seurantaa. Tarkastus on helppo ja nopea suorittaa Brookfieldin standardiöljyillä. Säännöllinen tarkastus sekä laitteen vuosittainen puhdistus, huolto ja kalibrointi takaavat mittaustulosten luotettavuuden.

Brookfield toimittaa viskosimetrien tarkistukseen sekä silikoni- että mineraaliöljyjä. Yleensä tarvitaan yksi tai kaksi standardia, jotka valitaan eniten käytössä olevan mittausalueen mukaan. Käytettävät standardit on suositeltavaa uusia vuoden välein.

Silikonistandardit soveltuvat erinomaisesti perusviskosimetrien tarkastamiseen ja kalibrointiin. Seuraavat standardit kuuluvat perusvalikoimaan: 5 mPas, 10 mPas, 50 mPas, 100 mPas, 500 mPas, 1000 mPas, 5000 mPas, 12500 mPas, 30000 mPas, 60000 mPas ja 100000 mPas – lämpötila 25 C-astetta.

Valikoimaan kuuluu lisäksi korkean lämpötilan standardit, sekoitukset asiakkaan tarpeen mukaan sekä CAP- ja KU-laitteiden standardit.

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.