MM500 henkil 1

Ketju on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Tämä sanonta pätee todella hyvin laboratorioanalytiikassa. Hienoinkaan laite ei tee tuloksesta oikeellista, mikäli näytteen homogenisointi tai jauhaminen ei ole ollut tarpeeksi tehokasta. Laboratoriossa, jossa analysoidaan monenlaisia näytteitä, tulee olla myllyjä joka lähtöön.TheArt of Milling on Retschin tunnuslause näytekäsittelyyn. Jauhamiseen tarvitaan oikeat välineet, tietoa ja luovuutta.

Retsch MM500 NANO –mylly onyksi uusimmistaRetsch-tuotekehityksen ratkaisuistaMyllyn avulla saadaan tehokkaasti, nopeasti ja helposti jauhettua erilaisia näytteitä riittävään hienouteen (jopa < 100 nm). Sen avulla voidaan suorittaa kuiva-, märkä- ja cryo-jauhatus 50/80/125 ml jauhatusastioillaNäytteeseen saadaan kohdistettua sopivasti energiaa tehokkaalla liikkeellä. Ovaalin muotoiset astiat aiheuttavat sisällä olevien kuulien ainutlaatusein liikkeen, jolloin sekä isku että hiertämisellä saavutetaan jauhatusvoimaa.MM500 kuulat

ytettävyyden kannalta hyvä asia on astioiden kansimainen rakenne. Sen avulla voidaan helposti tarkastaa jauhatusaste – laite pysäytetään, avataan jauhatusastian kansi ja todetaan tilanne.

Ota meihin yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.