autmo jauhe ja neste

Tämän päivän laboratoriotoiminnan vaatimuksiin kuuluu automaatio, pienemmät näytemäärä, joustavuus, muuntuvuus, helppokäyttöisyys ja jouheva dokumentointi. Mettler Toledo on vastannut näihin vaatimuksiin kehittämällä punnitusproseduureja lanseeraamalla uuden automaattisen vaa’an - XPR Automatic Balance, XPR automaattinen vaaka.

Laitteen ergonomia ja pieni koko on ihanteellinen nykyajan laboratorioon.
Laite sopii lääketeollisuuden, kemianteollisuuden, testauslaboratorioiden, metalli- ja muoviteollisuuden sovelluksiin. Tavallisia sovelluksia ovat mm. standardien ja vertailuaineiden valmistus, laadunvalvontaprosessit, tuotanto, kapselivalmistus, täyttö, pullotus ja formulaatio. Sovelluksia on monia. Punnitukset, joissa tarvitaan tarkkuutta ja toistettavuutta. Lisäksi vaarallisten tai haitallisten aineiden punnitus on yksi sopivimmista sovelluksista automaattiselle vaa’alle.

 

XPR automaattinen vaaka mahdollistaa seuraavien hyötyjen saavuttamisen

  • Pienemmät näytemäärät ja punnitukset - kustannussäästö. Punnitsija on yksi mahdollista epävarmuuden lähteistä punnitustapahtumassa. Kun vaaka punnitsee automaattisesti, päästään yhä pienempiin minimipainoihin.

  • Suuri kosketusnäyttö - vähemmän virheitä. Punnitsija näkee entistä enemmän informaatiota ja virheiden mahdollisuus vähenee.

  • GWP-tila – luotettavat punnitustulokset. Vaa’an GWP-tila varmistaa, että vaaka toimii oikein ja vaadittavat laatutekijät ovat kunnossa. Asia voidaan jopa tulostaa punnitustulosten mukaan.

  • Automaattinen digitaalinen tallennus – jouheva laboratoriotoiminta. Vaaka voidaan liittää LabX-ohjelmaan, joka mahdollistaa jouhevan datan siirron ja automaation laskennassa ja resurssien vapauttamisen. Lisäksi LabX:n avulla saadaan Data Integrity viranomaisvaatimusten mukaiseen tilaan kun punnituksen metadata on tallessa.

  • Maksimoitu laboratorion läpivienti (throughput) - täysin automatisoitu jauheiden punnitus ja nesteannostelu näytteenvaihtajalla nopeuttaa punnitustoimintoja oleellisesti.

  • Työturvallisuuden parantaminen. Työntekijän työturvallisuuden parantamiselle on vaikea laskea suoranaista hintaa pl. säästöä suojavarusteiden hankinnassa. Altistumista saadaan vähennettyä oleellisesti, kun vaaka punnitsee haitallisen tai vaarallisen aineen suljetusta annostuspäästä.

  • Liuosten automaattinen valmistus – kustannusten säästö. Mittapullo ja suuri liuotinmäärä ovat historiaa. Entistä pienempi näytemäärä voidaan punnita vialiin tai lasiputkeen ja liuottaa vaa’an annostelemaan liuottimeen punnituksen määrän suhteen. Vaaka laskee tarvittavan liuottimen määrän riippuen punnittavasta jauheesta, jolloin päästään haluttuun pitoisuuteen.

  • Tarra pullon kyljessä sisältää tarpeelliset tiedot helposti luettavassa muodossa. Lisäksi tarra lähtee helposti irti puollon pesua varten - Selkeä parannus hyviin laboratoriotoimintoihin.

          LINKKI 18.11.2021 WEBINAARIMATERIAALIIN

  • autosamplererilaiset viealitautom label

Tehokas ja joustava prosessi. Manuaalisen punnituksen muuttaminen yhteen painalukseen on helppoa!

Katso video XPR Automatic Balance - Product Highlights

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

autom labx