Mettler Toledon uusi EasyViewer 400 on sensoripohjainen kuvantamistyökalu, joka ottaa korkearesoluutioisia kuvia prosessissa olevista kiteistä, hiukkasista ja pisaroista. Yhdistettynä helppokäyttöiseen kuva-analyysiohjelmaan (iC Vision) EasyVieweristä tulee tehokas analysaattori, jonka avulla voidaan seurata prosessimuutoksia ja määrittää hiukkasten kokoa ja muotoa reaaliajassa.                                             

  • EasyViewer400 mahdollistaa monimutkaisten järjestelmien prosessituntemuksen parantamisen hiukkasten reaaliaikaisen kuvantamisen avulla. Mm. kiteytyksiä, saostumista, suspensioita ja emulsioita saadaan tarkasteltua prosessin aikana korkearesoluutioisten kuvien myötä erittäin yksityiskohtaisesti samalla tuoden prosessin kehitykseen uusia näkökulmia.
  • Käyttämällä kuvan analysointimenetelmiä iC Vision -ohjelmistossa prosessimuutosten tarkkailu tai hiukkasten koon ja muodon määritys ovat helppoja nopeita. Automaattinen fokuksen ja valaistuksen valinta sekä automatisoitu parhaan kuvan poiminta mahdollistavat laadukkaan ja vertailukelpoisen datan käyttäjästä riippumatta prosessin alusta loppuun asti.
  • Pieni ja kevyt instrumentti sekä joustava kiinnitysjärjestelmä mahdollistavat asentamisen monen muotoisiin ja kokoisiin astioihin ja reaktoreihin. Pienemmän mittakaavan tuloksia voidaan skaalata suurempiin.

 

 

 

 

 

                

 

 

 

 

 

Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.