Oy G.W. Berg & Co AB ottaa koronaviruspandemian erittäin vakavasti. Teemme omalta osaltamme parhaamme hidastaaksemme koronaviruksen leviämistä ja vähentääksemme tartuntojen määrää.

 

Turvallisuus ja hyvinvointi ovat toimintamme perusajatuksia

Seuraamme ajantasaista tietoa viranomaisilta, ja niiden mukaisesti päätämme ja päivitämme toimenpiteitämme: 

  • Lähtökohtaisesti henkilöstömme käyttää asiakas- tai huoltokäynneillään suojavälineitä. Meillä on valmius suojata sekä asiakastamme että itseämme. Pyrimme mitoittamaan suojavälineiden käytön riskin perusteella ja tämä arvio tehdään asiakkaan kanssa yhdessä, mikäli mahdollista.
  • Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme asianmukaisesta käsihygieniasta sekä turvavälien noudattamisesta.
  • Jäämme kotiin sairastamaan, mikäli työntekijällämme on flunssan oireita tai on mahdollisesti altistunut koronavirukselle. Pyrimme myös tiedottamaan asiakkaillemme, jos joku henkilöstöstämme on mahdollisesti altistanut asiakkaamme henkilökuntaa. Toki odotamme samaa ilmoituskäytäntöä asiakkailtamme meille.
  • Asiat, joita voimme tehdä etänä yhdessä, toteutetaan etänä.

 

Huoltomme palvelee teitä turvallisesti ja näin varmistamme toimittamiemme laitteiden käytettävyyden

Edellä mainittujen toimenpiteiden takia luotamme siihen, että voimme jatkaa asiakkaidemme huoltopalveluiden tuottamista tavalliseen tapaan ja turvallisesti. Huomioimme riskit ja etsimme asiakkaidemme kanssa turvalliset työskentelytavat. Huoltomme on aikataulutettu sopimusten suhteen ja toivomme, että näitä aikatauluja ei tarvitsisi koronaviruksen torjuntatoimenpiteiden vuoksi muuttaa.